Over ons

HZ Schoonmaak en Specialistische Reiniging is een jong bedrijf met jarenlange ervaring, waarbij kwaliteit van diensten en klantvriendelijkheid voorop staan. Met de juiste apparatuur en kennis & kunde zijn wij in staat uw bedrijfspand er weer stralend uit te laten zien.

Wij leveren een totaalconcept aan diensten, zoals regulier schoonmaakonderhoud, specialistische reinigingsdiensten, maar ook voor het leveren van schoonmaakmiddelen-, materialen & machines bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een korte toelichting op alle diensten verwijzen wij u naar de pagina ‘Diensten’.

Onze medewerkers zijn onze kracht! Wij investeren dan ook continu om de kennis & kunde van onze medewerkers op peil te houden. Dit geldt overigens ook voor de veiligheid op de werkvloer. Alle medewerkers zijn VCA gecertificeerd en gaan periodiek op herhalingscursussen.

Wij zijn altijd bereid om bij u langs te komen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw wensen. Wij maken dan vrijblijvend een offerte op maat voor u.

Henry Zomerdijk

Aansturing

Kwaliteit van het geleverde werk valt en staat met een juiste aansturing.

HZ Schoonmaak en Specialistische Reiniging kent zeer korte lijnen waardoor de dienstverlening efficiënt en effectief kan worden uitgevoerd. Frequent aanwezig zijn op een object als leidinggevende is essentieel. Bij deze bezoeken wordt enerzijds de kwaliteit van het geleverde werk bekeken en anderzijds worden de medewerkers gestimuleerd en gemotiveerd tot klantgerichte prestaties.

We kunnen ons bedrijf en de aansturing omschrijven als een ‘no-nonsens’ cultuur met als uitgangspunt afspraak = afspraak.

Waarom kiezen voor HZ?

Getraind personeel

Continu aandacht voor opleiding en scholing van onze medewerkers.

Juiste werkmiddelen

Inzet van adequate en gekeurde arbeidsmiddelen en apparatuur.

Snelle & effectieve service

Korte lijnen,
heldere communicatie en snelle service.